Visie en beleid

Visie & Beleid

Visie

De kinderopvang is één van de opvoedingssferen waarin kinderen groot worden. Thuis, op de kinderopvang en later op school worden ze uiteindelijk wie ze zijn en creëren ze hun eigen persoonlijkheid.

Base Kinderopvang biedt de beste basis voor uw kindje. Voor de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar is een goede opvang, naast de opvoeding thuis, de beste leeromgeving. Wanneer uw kindje naar de opvang gaat, stapt het in een eigen wereld. Uw kindje komt al vroeg in aanraking met normen en waarden van andere kindjes en volwassenen om zich heen. Dit geeft hem of haar een brede en verrijkte opvoeding.

Als kinderopvang hebben we een opvoedingsverantwoordelijkheid. Dit vraagt om een duidelijke visie ten aanzien van kinderen en opvoeden. Lees in ons pedagogisch beleidsplan meer over hoe Base Kinderopvang uw kindje de mogelijkheid biedt om zich optimaal te ontwikkelen.

Beleid

Hieronder vindt u ons pedagogisch beleidsplan.

Inspectierapport GGD

Base Kinderopvang wordt minimaal 1 keer per jaar gecontroleerd door de GGD-inspectiedienst. De GGD stelt na de inspectie een rapport op. Dit rapport is openbaar. Hieronder kunt u het rapport als document inzien.

Klachtenbeleid

Klachten beleid

Als nieuw bedrijf staat Base kinderopvang altijd open voor verbeteringen. Mocht u klachten hebben kunt u altijd terecht bij de directie van Base kinderopvang. U kunt uw klacht mailen naar info@basekinderopvang.nl. Wij doen ons best om uw klacht zo snel mogelijk in behandeling te nemen. Mocht u liever langskomen is dat uiteraard geen probleem, u bent van harte welkom.

In het onderstaande document kunt u meer informatie vinden over onze klachtenregeling.
Klachtenregeling Base Kinderopvang.